LITHUANIAN UNIVERSITY OF HEALTH SCIENCES LUHS LIBRARY REPOSITORY

Food chemistry and analysis

Show simple item record

dc.contributor.author Baltušnikienė, Aldona
dc.date.accessioned 2017-08-21T09:18:50Z
dc.date.available 2017-08-21T09:18:50Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.isbn 9789955154723
dc.identifier.uri http://repository.lsmuni.lt/handle/1/117
dc.description.abstract The manual of „Food chemistry and analysis“ is devoted for food safety and food technology students and other interested in food analysis methods for different matrices of foods, chemical composition and compounds. This educational book can be used for training purposes. The book has four chapters: Water, inorganic matters and additive’s analysis, Carbohydrates, Fat and Oils, Proteins. Each chapter contains short theoretical part and description of practical analysis methods.
dc.description.abstract Mokomoji knyga „Maisto chemija ir analizė“ skirta Maisto saugos ir maisto technologijų studentams bei kitiems besidomintiems įvairių maisto produktų tyrimais, jų sudedamosiomis dalimis bei junginiais. Ši mokomoji knyga tinkama naudoti studijų procese. Knygą sudaro keturi skyriai: Vandens, neorganinių medžiagų ir priedų analizė, Angliavandeniai, Riebalai ir aliejai, Baltymai. Kiekvienoje dalyje pateikta trumpa teorinė įžanga bei praktiniai tyrimo metodų nurodymai.
dc.format.extent 88 p.
dc.language.iso eng
dc.publisher Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
dc.subject Food
dc.subject Chemistry
dc.subject Analysis
dc.subject Determination
dc.subject Maisto chemija
dc.subject Maisto analizė
dc.subject Maisto produktų tyrimai
dc.title Food chemistry and analysis
dc.title.alternative Maisto chemija ir analizė
dc.type K2c | Mokymo ir metodinė priemonė


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search repository


Browse

My Account